O chvílu sú Vianoce a hneď po nich 28.ročník detských a mládežníckych táborov CK CEVARM.

Milí priatelia a fanúšikovia CEVARM-u,
o chvílu sú Vianoce a hneď po nich sa rozbehne už 28.ročník detských a mládežníckych táborov CK CEVARM. Novú ponuku táborov CEVARM 2019 si už teraz môžete pozrieť na našej vynovenej aktualizovanej stránke www.cevarm.sk. Po novom roku  ako vždy, absolventi posledných ročníkov táborov CEVARM nájdu vo svojej poštovej schránke katalóg aj v tlačenej forme.
Aj v nastávajúcej 28.sezóne sa riadime mottom "tábory CEVARM to najlepšie pre Vaše deti " s dôrazom nie na kvantitu ale kvalitu organizovaných služieb,na pohodu a priateľskú atmosféru v nami organizovaných táboroch.  

Už len pár dní ostáva čas na vybavenie DARČEKOVÉHO POUKAZu,ktorým môžete deti potešiť na Vianoce,svojmu oslávencovi však môžete darčekový poukaz na tábor podľa vlastného výberu vybaviť hocikedy v priebehu sezóny.

Sezónu 2019 zahájime v Bratislave vo februári, počas jarných prázdnin v BA,NR,TT kraji od 25.2 -1.3.2019 jarným denným táborom. Letné pobytové tábory odštartuje obľúbená FANLANDIA a to v novej lokalite,v rekreačnom areáli Kunovská priehrada. Super správa poteší aj teenagerov. TEENAGE CAMP je totiž na žiadosť absolventov campu PREDĹŽENÝ o ďalší deň až na 12 dní. V novej sezóne potešíme aj rančerov - PRÁZDNINY na RANČI sa tiež menia k lepšiemu - zmena je v mieste ubytovania - presúvame sa na lepšie miesto do ubytovne BIO Roľníckeho družstva LÁTKY.V ponuke si nájdete osvedčené denné aj pobytové turnusy.

Neváhajte a rezervujte si svoj tábor 2019 čím skôr - stačí kliknúť na www.cevarm.sk,vybrať tábor,objednať a objednávku potvrdiť zálohou 50 eur.Celý pobyt môžete uhradiť na splátky.

Tak teda šťastné a POHODOVÉ SVIATKY v kruhu najbližších a vidíme sa v roku 2019.

Váš mravec Cevarm